VÁLLALATI KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉSEK A PEAS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER BEVEZETÉSÉVEL A T-COMPLEX ING KFT.-NÉL

kedvezményezett neve: T-COMPLEX ING Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság
projekt címe: Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztések a PEAS Vállalatirányítási Rendszer bevezetésével a T-Complex ING Kft.-nél
szerződött támogatás összege: 4,7 millió Ft
visszatérítendő hitel összege: 5,91 millió Ft
támogatás mértéke: 40%
projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.05.31.
projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01171

A projekt tartalmának bemutatása:


A T-Complex ING Kft. sikeresen pályázott a GINOP-3.2.2-8-2-4-16 - Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című felhívásra.
A projekt keretében a PEAS Vállalatirányítási Rendszer kerül beszerzésre, mely javítja a cég technológiai felkészültségét, versenyképességét és erőforrás-hatékonyságát.

A Partnerkezelő és Értékesítés modulok segítik az ügyfelekkel történő kommunikációt, tárolják a partnerek és a dolgozók adatait. Az értékesítés teljes folyamatát segítik az ajánlatkérés rögzítésétől a számlázásig. A HR modul tárolja a dolgozók adatait, a szabadságolásokat, a bérszámfejtés ezáltal rugalmasabbá, átláthatóbbá válik.
A kontrolling és döntéstámogatás feladata a vállalat átvilágítása, a felelős vezetői döntések meghozatalának támogatása.
A vállalatirányítási rendszerekkel a teljes beszerzési folyamatokat kezelhetünk, az igény megjelenésétől a beszerzett termék átvételéig.

A Feladatkezelő modul a rendszer helytől független elérését teszi lehetővé, így távol lévő munkatársak is gyorsan és könnyen elérhetővé válnak.
A munkafolyamatokhoz a megfelelő erőforrásokat biztosítja, delegálja és határidővel látja el a feladatokat. A Pénzügyi és Számviteli modulok segítségével átláthatóvá válnak a pénzmozgások, nyilvántarthatjuk a kiállított és befogadott számlákat, nyomon követhetjük a kiegyenlítéseket és a kintlévőségeket.

A Dokumentumkezelő modul iktatja a dokumentumokat, így azok bármikor visszakereshetőek. A Tudásmenedzsment segíti a vállalaton belüli információ áramlását a hatékony munkavégzés támogatása érdekében.
A rendszer bevezetését és oktatását az IKRON Kft. biztosítja.